Een goede darmflora is de basis van je immuniteit

Colonlife is een groene darmpoeder

Door het innemen van Colonlife voorkom je de meer drastische, maar behoorlijk onaangename darmspoelingen. Maar Colonlife doet meer dan reinigen alleen : Het voedt ook de belangrijke en noodzakelijke maar sterk ondergewaardeerde darmflora.
De groene komponenten, waaronder Chlorella, die veel chlorophyl bevatten, voeden de miljoenen vriendelijke darmbakteriën en versterken aldus het immuunsysteem.
Je bent dan ook beter gewapend tegen eventuele indringers en verkleint de kans op een verkoudheid of (vogel)griep. Zie ook Colloidaal Zilver. Na een voedselvergiftiging recupereer je vlugger met Colonlife.

Het leger vriendelijke bacterien gaat (in ruil voor kost en inwoon) bij de mens de strijd aan met minder gewenste eencelligen zoals bv Candida. Deze schimmel kan zich snel vermenigvuldigen indien ze alcohol ofgeraffineerde suikers aangeboden krijgen (frisdranken, snoep, ijsjes, wit brood, koekjes, niet-volkorenpasta, chocolade...) De woekering die hierdoor ontstaat is moeilijk te keren.

Allerlei aandoeningen (zoals verkoudheden, allergie, astma.....) zijn mogelijk het gevolg van een slechte darmwerking en een daardoor falend immuunsysteem.
Blijft de suikertoevoer overvloedig dan de kolonisatie nog verder doorgaan en kan door muteren en incapselen de toestand escaleren. Kanker is een schimmel

Colonlife Online Bestellen

Ik bestel :
Korting : 2 stuks - 5 % ..... 3 Stuks - 10 % ..... 6 Stuks - 15 %
Verzending : 7 euro in Benelux - 13€ voor buurlanden
Vooruitbetaling op IBAN nr BE46 2300 6161 6036 ... BIC GEBABEBB
tav : Brainfit bvba, Notelaarweg 9, 3140 Keerbergen
Familllie / Voornaam *
Straat / Huis nr *
Postnr / Gemeente *
Land *
E-mail *
Tel nummer
Gsm nummer *
Andere Aantallen ?
Ben je tevreden over Colonlife, vertel het voort !
Samenaankopen is voordeliger (zie hoeveelheidskortingen)
 
Beveiligingscode
Herhaal de beveiligingscode *
* verplichte velden moeten worden ingevuld.

Contact Brainfit bvba

Brainfit bvba , Notelaarweg 9 , 3140 Keerbergen. (België)
Gsm 0476/520.612 e-mail :
brainfit@pandora.be tav Vanhooff Leo